Prijava

Vaša prijava

Učenici Umjeničke škole Franje Lučića izvrsni na međunarodnim natjecanjima

[]

Učenici Umjetničke škole Franje Lučića se s gotovo svakog natjecanja vraćaju s odličnim rezultatima! Visoko pozicioniranje na ljestvici odradili su i na međunarodnom natjecanju Wind Stars održanom u Latviji.

Sudjelovali su učenici trube z klase profesora izvrsnog savjetnika Tomislava Špoljara koji su ponovno svojim izvedbama postigli sjajne rezultate. Tibor Rajtarić i Stefan Gjorgiev su u svojim kategorijama osvojili 1.nagradu i 1.mjesto, Adam Naglić je u svojoj kategoriji osvojio 2.nagradu i 1.mjesto, a Veronika Kantarević je osvojila 3.nagradu.

Uz njih je, kao i uvijek, bila njihova klavirska suradnica profesorica Iva Šorša. Iz škole navode kako su vrlo ponosni na svoje uspješne učenike.

No, sjajne vijesti stigle su im i s međunarodnog natjecanja Sonus op.7, gdje su učenici bili na natjecanju iz solfeggia. U Mini kategoriji Dominik Cvetnić i Gabrijel Svetopetrić osvojili su 1.nagradu. U 1.kategoriji Adam Naglić osvojio je 1.nagradu. U 2.kategoriji Leda Lovrenčić osvojila je 1.nagradu. Svih četvero kandidata bili su pod mentorstvom profesorice Pauline Kelava Vidović. U 3.kategoriji Iskra Jurišić osvojila je 3.nagradu, pod mentorstvom profesora Marka Bertića.

Čestitamo svim učenicima na odličnim rezultatima

Objava Učenici Umjeničke škole Franje Lučića izvrsni na međunarodnim natjecanjima pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Državno Natjecanje iz geografije