Prijava

Vaša prijava

Prve nagrade za oboista Denonisa, te trubače Stefana, Tibora i Veroniku

[]

Da su učenici naše Umjetničke škole izuzetno kvalitetni i uspješni, pokazuju i rezultati sa 60. državnog natjecanja u organizaciji Hrvatskog društva glazbenih i plesnih pedagoga o kojima ovih dana izvještavamo. Uspjesi se nižu jedan za drugim, a evo jučerašnjih nagrada…

Oboist Denonis Međugorac dobitnik je prve nagrade sa osvojenih 99,02 bodova. Na nastupu ga je pratio na klaviru njegov nastavnik Marko Požgaj.

Nadalje, i trubači iz klase profesora izvrsnog savjetnika Tomislava Špoljara, postigli su odlične rezultate! Adam Naglić je u drugoj kategoriji osvojio drugu nagradu, a Tibor Rajtarić, Stefan Gjorgiev i Veronika Kantarević su u trećoj kategoriji osvojili prva tri mjesta i svi dobili prve nagrade! Klavirska pratnja im je na nastupu bila profesorica Iva Šorša.

Ne sumnjamo da ćemo vas ovih dana još izvještavati o uspjesima naših mladih umjetnika, a ovim putem pridružujemo se čestitkama svim natjecateljima Umjetničke škole Franje Lučića, kao i njihovim nastavnicima!

Objava Prve nagrade za oboista Denonisa, te trubače Stefana, Tibora i Veroniku pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.