Prijava

Vaša prijava

Karate klub Velika Gorica na međunarodnom turniru TAD CUP osvojio čak šest medalja

[]

U Rijeci je proteklog vikenda održan veliki međunarodni turnir TAD CUP u sportskoj dvorani Zamet koji je okupio preko 700 natjecatelja iz Italije, Srbije, Slovenije i Hrvatske. Karate klub Velika Gorica nastupio je s ekipom kadeta, juniora i U21 jer ih krajem ovog mjeseca očekuje državno prvenstvo, pa je ovaj turnir poslužio kao svojevrsna provjera trenutne forme.

Nastupilo je 11 natjecatelja od njih 16 koji su u fazi pripreme. Nažalost, neki članovi zbog bolesti ili ozljeda nisu mogli nastupiti no iz Kluba se nadaju da će biti spremni za prvenstvo Hrvatske.

Osvojili su ukupno šest medalja, od čega dva zlata, jedno srebro i tri bronce. Najuspješnije na najvišem postolju su bile Katja Braica i Matea Kordić, Vita Kučan srebrna, dok su broncu osvojili Ema Filković, Matej Vuković i Nikola Huzjak.

Cure i dečki su uglavnom odradili odlične borbe. Najviše bi istaknuli kategoriju kadetkinja +54 kg gdje su imali tri predstavnice, a koja je bila najmasovnija kategorija turnira sa 24
natjecateljice. Ema Filković je kroz pet borbi, od čega u četiri pobjeđuje, uspjela na kraju
osvojiti broncu i popeti se na postolje.

Objava Karate klub Velika Gorica na međunarodnom turniru TAD CUP osvojio čak šest medalja pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.