Prijava

Vaša prijava

FOTO Članovi i članice KUU Turopoljska tradicija posadili 200 cvjetova za ljepšu Kosnicu

[]

Jučerašnji lijep i sunčan dan članice i članovi udruge Turopoljska tradicija iskoristili su kako bi uljepšali mjesto u kojem žive, sadnjom cvijeća kod raspela u košaru te kod kapele u Velikoj Kosnici.

Foto: KUU Turopoljska tradicija

Tradicionalno svake godine u proljeće sadimo cvijeće u našem mjestu kako bi i naše mjesto izgledalo što ljepše i bilo u cvijeću a ne u smeću, izjavili su udrugaši. Jučer smo zasadili 200 komada raznih vrsta cvijeća – od trajnica do sezonskog cvijeća. Postavili smo gnijezdo i veliku pisanicu kojom sumještanica Velike Kosnice želimo prigodno čestitati Uskrs. Uredili smo naše sakralne objekte te Košaru u centru mjesta kako bi za Uskrs i naše mjesto bilo što ljepše – izjavili su iz Udruge KUU Turopoljska tradicija.

Za ovu prigodu dobili su donaciju cvijeća od zamjenika župana Zagrebačke županije Ervina Kolarca, koji tradicionalno svake godine donira cvijeće.

U ime našeg Mjesnog Odbora Kosnica, kao i Udruge zahvaljujemo zamjeniku župana Ervinu Kolarcu na donaciji – kazali su.

Objava FOTO Članovi i članice KUU Turopoljska tradicija posadili 200 cvjetova za ljepšu Kosnicu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.