Prijava

Vaša prijava

Motociklisti, besplatno provjerite svoja vozila kako biste bili sigurni na cestama

[]

Od idućeg ponedjeljka, 25. travnja pa do 30. travnja, motociklistima i vozačkima ostalih vozila „L“ kategorije nudi se besplatan osnovni tehnički pregled. Centar za vozila Hrvatske će u svim stanicama za tehnički pregled u Hrvatskoj organizirati preventivno – sigurnosnu akciju nadzora tehničke ispravnosti motocikala pod nazivom ”Dani tehničke ispravnosti motocikala 2022”.

“Cilj akcije je povećanje stupnja tehničke ispravnosti vozila i poticanje što većeg broja vozača motocikala, mopeda i ostala vozila L kategorije da vlastito vozilo preventivno podvrgnu kontroli ispravnosti. Na taj način mogu otkloniti mogućnost događanja prometne nesreće uvjetovane tehničkom neispravnošću vozila, a kroz savjetodavnu i tehničku pomoć od strane stručnog osoblja ukazivat će se na značaj uklanjanja neispravnosti na vozilu.”, objašnjavaju iz policije.

Tijekom akcije vozači mogu dovesti svoje motocikle, mopede i ostala vozila „L“ kategorije u bilo koju stanicu za tehnički pregled vozila gdje će se na vozilu, bilo koje marke i tipa, besplatno pregledati osnovni sklopovi bitni za sigurnost prometa na cestama.

Objava Motociklisti, besplatno provjerite svoja vozila kako biste bili sigurni na cestama pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.