Prijava

Vaša prijava

Kroz vikend zaustavljen jedan vozač pod utjecajem alkohola, napuhao 1,54 promila

[]

U periodu vikenda, od 22. do 25. travnja, gorička policija je od 22 sata do 6 ujutro provodila akciju pojačanog nadzora vozila i vozača. U ova tri dana utvrdili su ukupno 18 prekršaja, a devet ciljanih.

Tako su zaustavili jednog vozača pod utjecajem alkohola, dvoje ih je vozilo bez položenog vozačkog ispita, četvero nepropisnom brzinom, a dvoje je kažnjeno zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa.

Vozač pod utjecajem alkohola zaustavljen je u nedjelju u 23:20 u Kolodvorskoj ulici u Velikoj Gorici. Muškarac od 44 godine zaustavljen je kod kućnog broja 22 te je tamo utvrđeno da je upravljao vozilom za vrijeme dok je u organizmu imao prisutnost alkohola u koncentraciji od 1,54 g/kg.

“Isključen je iz prometa i zadržan u policijskoj postaji do 12 sati do prestanka djelovanja opojnog sredstva, i redovnim putem biti će podnijet Optužni prijedlog nadležnom sudu.”, objašnjavaju iz goričke policije.

Tijekom vikenda se dogodila jedna prometna nesreća sa materijalnom štetom, a o kojoj više možete saznati OVDJE.

Objava Kroz vikend zaustavljen jedan vozač pod utjecajem alkohola, napuhao 1,54 promila pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.