Prijava

Vaša prijava

Poznat datum za ovogodišnju Noć borilačkih sportova u Velikoj Gorici

[]

Svi zaljubljenici borilačkih sportova ovog će svibnja doći na svoje jer nam stiže Noć borilačkih sportova. Datum za ovogodišnju sportsku manifestaciju je 8. svibnja, a ona će se, kao i godina do sada, održati na otvorenom u Parku dr. Franje Tuđmana. Manifestacija će početi u 19 sati.

Na Noći borilačkih sportova sudjelovat će brojni uspješni velikogorički i županijski borilački klubovi. Prikazat će svoje znanje u judu, karateu, boksu, taekwondou i hrvanju. Borilački sportovi, kao kontakt sportovi, posebno su “stradali” uslijed pandemije zbog odgode natjecanja te je pokušaj održavanja 2020. bio otkazan. Jedinstvena borilačka priredba na otvorenom posljednji put je tako održana 2019. Sada će konačno doći na svoje i zasjati pod svjetlima reflektora.

Ova manifestacija svake godine okuplja brojne velikogoričane, male i velike, koji su dio jedinstvenog hrvatskog borilačkog spektakla. Važnost manifestacije prepoznao je i visokim pokroviteljstvom podržao čak i Ured predsjednika Republike, a ista iz godine u godinu brojčano raste.

Objava Poznat datum za ovogodišnju Noć borilačkih sportova u Velikoj Gorici pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.