Prijava

Vaša prijava

Nastavak “Noći knjige” uz predstavljanje slikovnice Tome Vege na otvorenom

[]

Noć knjige, koja je u petak obilježena u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, produžena je i na ponedjeljak, 25. travnja. Noć knjige je večer u kojoj svi ljubitelji čitanja mogu uživati u zanimljivim radionicama i predstavljanjima. Početak i otvorenje Noći knjige u Velikoj Gorici obilježili su književni susreti s Innom Moore te Tomislavom Šovagovićem.

Danas će se, kao nastavak manifestacije, u 14 sati u Parku dr. Franje Tuđmana održati predstavljanje slikovnice našeg sugrađana Tome Vega “Lukasova plesna pustolovina”. Slikovnica prati dječaka Lukasa u njegovoj plesno-sportskoj karijeri te je inspirirana istinitim događajima. Sama priča uči o ljepoti plesa, važnosti prijateljstva, ali i o toleranciji, razumijevanju, podršci i ustrajnosti.

Večeras će se također, s početkom u 18 sati na Dječjem odjelu održati se psihoedukativno predavanje “Učimo glumeći”. Predavanje i radionicu koja slijedi vodi Blaženka Mavrić Vadlja, prof. hrvatskog jezika i pedagogije, dipl. bibliotekar i dramski voditelj.

Uz to, za vrijeme manifestacije pa sve do 30. travnja će u knjižnici Galženica biti postavljena izložba “Knjiga kao prostor slobode”. Riječ je o izboru mudrih izreka o slobodi velikih mislilaca te izbor pjesama i ulomaka iz djela poznatih književnika uz dekorativne vizuale.

Objava Nastavak “Noći knjige” uz predstavljanje slikovnice Tome Vege na otvorenom pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Poziv na panel raspravu Influencer - zanimanje budućnosti?