Prijava

Vaša prijava

Aktivan i uspješan vikend Maratonaca u Hrvatskoj i Slovačkoj

[]

U subotu, 23. travnja su članovi maraton kluba imali aktivan vikend u Hrvatskoj i u inozemstvu. U Slovačkoj je održano seniorsko Prvenstvu Hrvatske u cestovnom hodanju na 35 km gdje je nastupio Berislav Devčić. Sljedećeg dana, u nedjelju, 24. travnja, održalo se Prvenstvo Hrvatske u polumaratonu u sklopu Polumaratona Zrinskih u Čakovcu, gdje je nastupio Josip Martinović. U sklopu iste utrke održana je i Čakovečka utrka vatrogasaca, gdje je nastupio Nedjeljko Babić. Nešto južnije, u Korčuli, istog dana je održano i Prvenstvo Hrvatske u srednje dugom triatlonu, gdje je nastupio Bruno Škrinjarić.

Berislav Devčić bio je zaustavljen nakon 31 kilometra u utrci jer se u zadnjih 35 kilometara trebalo ući za manje od 3 sata i 45 minuta, a to mu, nažalost, uspjelo. “Ljubazna publika me bodrila i nadao sam se da ću završiti trku i osvojiti 2. mjesto na PH-u. Nažalost, suci su bili neumoljivi i zaustavili me u mome pohodu zbog nekih, meni nerazumljivih, ograničenja.“, govori Devčić dojmove.

Josip Martinović je u Čakovcu  utrku polumaratona završio za 1:30:23 te unatoč dosta jakom vjetru, ovime popravio osobni rekord za 15 sekundi na ovoj distanci. Ukupno se plasirao na 99. mjesto te na 10. mjesto u kategoriji M40. Na utrci vatrogasaca od 5 km Nedjeljko Babić je završio na 5. mjestu u kategoriji M50 s vremenom 25:10.

Bruno Škrinjarić je nastupio na Prvenstvu Hrvatske u srednje dugom triatlonu te s ukupnim vremenom 4:38:20 završio na ukupno 4. mjestu te na 2. mjestu u kategoriji M35. Njegove nevjerojatne dojmove možete pronaći na stranici Maraton kluba gdje je detaljno opisao kako je triatlon tekao.

Objava Aktivan i uspješan vikend Maratonaca u Hrvatskoj i Slovačkoj pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.