Prijava

Vaša prijava

Društvo žena “Anđela Lovreković” iz Mraclina proslavilo petu obljetnicu

[]

Društvo žena “Anđela Lovreković” iz Mraclina ove je godine uz prvomajsku proslavu slavilo i veliku, petu obljetnicu. Ova proslava se umjesto na Drevovom gruntu održala na nogometnom igralištu i zapravo je prva takva koju su organizirale. “Zadovoljne smo, bilo je dosta posjećeno, veselo, fino i slatko. Zahvaljujemo se svima koji su bili s nama i uz nas.”, govori nam Vesna Tafra, predsjednica Društva.

Anđele danas broje 28 članica i članova, jer imaju i svoje dečke koji stoje uz njih i pomažu im kada je to potrebno. Mnogo su toga Anđele do sada prošle. Samo ove godine, osim što su održale godišnju skupštinu, sudjelovale su na Turopoljskom fašniku i po prvi puta organizirale prvomajski bažul. Do sada su njihova događanja već dobro poznata u mjestu i šire, poput manifestacija “Po starinski”, “Martinje”, “Advent u Mraclinu”, “Romansa u bijelom”…

No osim događaja, i ove godine nastavljaju pozitivnu suradnju s medicinskim školama. Ovog tjedna dolaze im medicinske sestre iz škole iz Srednje strukovne škole iz Bedekovčine. “Od kad smo se osnovale prihvaćamo učenike trećih i četvrtih razreda s kojima obiđemo Mraclin pa pričamo i učimo o Anđeli Lovreković.“, objašnjava nam Vesna Tafra. Posebno značajnu suradnju ostvarile su i sa Školom za medicinske sestre iz Mlinarske, Srednjom strukovnom školom iz Velike Gorice, te osnovnim školama “Nikole Hribara” iz Velike Gorice te Osnovnom školom Vukovina.

Mnogo uspjeha u daljnjem radu i sretan rođendan želimo Anđelama.

Objava Društvo žena “Anđela Lovreković” iz Mraclina proslavilo petu obljetnicu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.