Prijava

Vaša prijava

Grand Prix VG: Ovog vikenda u “Kumičiću” preko 200 društvenih igara

[]

Udruga Talus sa suradnicima Carta Magica i Magic Omens te sponzorom Dragon Shield ovog vikenda, 7. i 8. svibnja organizira event promocije modernih misaonih društvenih igara pod nazivom “Grand Prix Velika Gorica” u Osnovnoj školi Eugen Kumičić.

U subotu, 7. svibnja održat će se Yu-Gi-Oh Spring turnir, a u nedjelju 8. svibnja održava se Warhammer 40k turnir. Ulaz na oba turnira je slobodan, a kroz oba dana obuhvaća promociju i igranje preko 200 različitih modernih društvenih igara iz kolekcije Udruge Talus.

Neovisno o tome jeste li aktivni MtG igrač ili niste igrali godinama, Grand Prix je idealan turnir za sve igrače – stare, nove i povratnike. Organizatori navode da će ovo bitii najveći competitive tabletop event u zadnjih par godina na ovim prostorima. Uz glavne evente očekuju vas i sporedni turniri i casual igranje po potrebi s organiziranim nagradama. Feature matchevi s turnira će biti live streamani oba dana eventa na Twitch.tv/magicomens kanalu.

Očekujemo veliku posjećenost najboljih igrača iz regije (i dalje) u sve tri navedene igre! Pozivamo sugrađane svih životnih dobi da se podruže i zabave na eventu Grand Prix Velika Gorica – poručuju organizatori.

Tijekom oba dana održat će se Magic the Gathering turniri u različitim formatima. Za sve turnire plaća se kotizacija koja će se preusmjeriti u nagrade, a detalje oko turnira možete vidjeti OVDJE.

Objava Grand Prix VG: Ovog vikenda u “Kumičiću” preko 200 društvenih igara pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Festival znanosti 2022.