Prijava

Vaša prijava

VREMENSKA PROGNOZA: Vikend uz kišu i sivilo, ali sve će se popraviti u tjednu

[]

Ovogodišnje proljeće sve nas više podsjeća na ljeto uz dosta visoke temperature. Već je postalo uobičajeno da vikendom imamo nešto lošiju prognozu, a tako će biti ove subote i nedjelje. Najavljuju se kišovita jutra, oblačna popodneva uz mogućnosti pljuskova i grmljavine. Cijelog vikenda očekuje se promjenjivo vrijeme, ali malo više oblaka u subotu nego u nedjelju.

Vjetar na kopnu ne bi trebao biti značajniji. Najviše oblaka očekuje se u gorskoj Hrvatskoj i na sjevernom Jadranu uz pljuskove s grmljavinom.

Temperatura bi kroz vikend trebala biti nešto niža nego prethodnih dana pa će tako u subotu jutarnje temperature biti oko 16°C, a popodnevne tek do 18°C. Nedjelja će biti nešto toplija i uz manje oborina te se očekuju temperature do 20°C.

Ostatak tjedna čeka nas razvedravanje i toplije temperature. Ponedjeljak i utorak najavljuju 23°C, a srijeda bi nas mogla iznenaditi s 27°C. Slične temperature uz više sunčanih razdoblja bit će do kraja tjedna.

Objava VREMENSKA PROGNOZA: Vikend uz kišu i sivilo, ali sve će se popraviti u tjednu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.