Prijava

Vaša prijava

Plesačice Akrobatskog rock’n’roll kluba Gorica za 15. rođendan osvojile tri medalje

[]

Akrobatski rock’n’roll klub Gorica ovih dana slavi svoj 15. rođendan, a kao pravi poklon nižu im se uspjesi. Ove subote, 7. svibnja, članice kluba su sudjelovale na 2. kupu Republike Hrvatske i osvojile odlične rezultate.

Za 15. rođendan okitile su se s tri medalje – dva srebra i jednom broncom. Srebrne medalje osvojile su dvije formacije: Lollipop u kategoriji Male formacije 3 te najtrofejnija formacija kluba Bubblegum u kategoriji Ženske juniorske formacije. Medalju brončanog sjaja osvojila je formacija Butterfly u kategoriji mini formacija 2. Odlično četvrto mjesto osvojile su formacija Mustre u kategoriji Velike formacije 1, formacija Spirit u kategoriji Male formacije 1 te formacija Pahuljice u kategoriji Male formacije 3.

“Osvojene 3 medalje, koje su otišle u Veliku Goricu, ali i ostali odlični rezultati dokaz su predanog i stručnog rada svih trenera i djelatnika u Akrobatskom rock’n’roll klubu Gorica. Na taj način ARRK Gorica svrstao se u sam vrh akrobatskog rock’n’rolla u Republici Hrvatskoj. Ovakvi ostvareni rezultati dokaz su velikog potencijala naših mladih Velikogoričana koji doprinose pozitivnoj prezentaciji našeg Grada.”, govore iz kluba.

Iduće na redu za plesačice ARRK Gorice je državno prvenstvo Republike Hrvatske 28. svibnja na kojem im želimo mnogo sreće i još više medalja.

Objava Plesačice Akrobatskog rock’n’roll kluba Gorica za 15. rođendan osvojile tri medalje pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.