Prijava

Vaša prijava

Održan 2. Vegas kup koji je okupio cheerleadersice iz cijele Hrvatske

[]

U subotu, 7. svibnja, u Gradskoj dvorani održao se 2.Vegas kup koji je ugostio preko 150 ponajboljih cheerleadersica iz Lipovljana, Vinkovaca, Zagreba i Velike Gorice. Publika je mogla uživati u njihovim plesnim koreografijama, cheer akrobacijama i navijačkim performansima u više od 20 točaka.

“Oni koji su bili s nama uživali su i kažu vrijedilo je doći i provesti subotnji dan na tribinama i pogledati ove mlade djevojke, a za one koji to nisu bili u mogućnosti omogućen je bio i live prijenos putem linka te se on i sad može pogledati.”, govore iz Vegasica koje su na kupu osvojile sedam zlatnih medalja, jednu srebrnu i jednu brončanu.

Drugi Vegas kup organiziran je pod Pokroviteljstvom grada Velike Gorice, Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice i Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije, a pod potporom Ureda za lokalni šport Hrvatskog olimpijskog odbora.

Objava Održan 2. Vegas kup koji je okupio cheerleadersice iz cijele Hrvatske pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.