Prijava

Vaša prijava

Ponovno uvedeni redoviti izravni letovi iz Zračne luke Franjo Tuđman do Toronta

[]

Nakon dvije godine se na Zračnu luku Franjo Tuđman ponovno vratio Air Transat na redovitim izravnim letovima Toronto – Zagreb. Ovo je prvi prekooceanski let u redovnom redu letenja ove godine u Zagrebu.

Zadovoljstvo ponovnim dolaskom Air Transata izrazili su i Alan Bowman, veleposlanik Kanade u Republici Hrvatskoj, koji je tom prigodom izjavio: „Oduševljen sam što je Air Transat ponovno uveo izravne letove između Kanade i Hrvatske. Vjerujem da će se zbog tih letova povećati broj turista koji će posjećivati naše dvije zemlje, ali i da će oni otvoriti vrata novim poslovnim mogućnostima.”.

Zadovoljan je i Huseyin Bahadir Bedir, predsjednik Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb d.d., koji je istaknuo: „Povratak Air Transata i ponovno povezivanje Toronta i Zagreba još je jedan korak ka oporavku prometa u Zagrebu. Air Transat bio je prvi zrakoplovni prijevoznik koji je još 2016. godine uspostavio transatlantski most između Hrvatske i Kanade, stoga nas dodatno veseli njegov povratak.“

Air Transat će letjeti jednom tjedno na relaciji Toronto – Zagreb – Toronto.

Više informacija www.airtransat.com

Objava Ponovno uvedeni redoviti izravni letovi iz Zračne luke Franjo Tuđman do Toronta pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Održan 2.VEGAS KUP uz sudjelovanje preko 150 cheerleadersica