Prijava

Vaša prijava

Osim završne konferencije projekta Buš Eko?!, u Buševec stiže Scena Gorica s dječjom predstavom ‘Pale sam na svijetu’

[]

Krajem tjedna u Buševcu će se, osim Završne konferencije projekta Buš Eko?! u petak, 13. svibnja s početkom u 18.00 sati u prostorima Društvenog doma Buševec, nastaviti društvena događanja.

Naime, u subotu, 14. svibnja u Buševec u sklopu programa „Kultura za velike i male, a kojeg podržava Ministarstvo kulture RH u goste dolazi nova predstava za djecu Scene 10410 Gorica „Pale sam na svijetu“. Protagonisti predstave su Ana Vilenica i Tomislav Krstanović, dok režiju potpisuje Ivana Čoh.

– Pozivamo sve klinceze, klince i njihove roditelje da dođu u Dom kulture Buševec ove subote. Predstava počinje u 11 sati, a ulaz je besplatan – poručuju organizatori.

Završna konferencija projekta Buš-Eko!?

Projekt Energetski, kulturni i održivi razvoj Buševca – ulaganje u programe i infrastrukturu lokalne zajednice (Buš Eko?!) financiran je iz Europskog socijalnog fonda putem Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Provodio se u razdoblju od lipnja 2020. godine do svibnja 2022. godine.

Podsjetimo, glavni cilj projekta je kapacitirati organizacije civilnog društva (OCD-e) za lokalni razvoj vođen zajednicom te unaprijediti suradnju organizacija civilnog društva i šire lokalne zajednice kroz povećanje iskorištenosti javnih prostora za društveni život kroz civilno-javno partnerstvo i međusektorsku suradnju.

Partneri na projektu su Društvo za oblikovanje održivog razvoja (vodeći partner), Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske, Prvo hrvatsko seljačko prosvjetno i dobrotvorno društvo Ogranak Seljačke sloge Buševec i Grad Velika Gorica.

– Projekt Buš-Eko!? nam je vrlo bitan jer smo pomoću njega uspjeli osigurati Europska sredstva za poboljšanje uvjeta rada naše udruge. Program konferencije je šarolik, stoga Vas pozivamo da nas podržite svojim prisustvom – navode.

U nastavku donosimo program konferencije:

 

Objava Osim završne konferencije projekta Buš Eko?!, u Buševec stiže Scena Gorica s dječjom predstavom ‘Pale sam na svijetu’ pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.