Prijava

Vaša prijava

POD ZVJEZDANIM NEBOM Sutra Noć borilačkih sportova

[]

Na petak, 13., za borce sretan dan- pod zvjezdano nebo Parka Franje Tuđmana vraća se Noć borilačkih sportova, jedna je od najprepoznatljivijih sportskih manifestacija u Velikoj Gorici.

Publici će se predstaviti Karate klub Velika Gorica, Judo klub Pinky, Judo klub Kokica, Taekwondo klub Velika Gorica, Hrvački klub Velika Gorica 1991, Boksački klub Velika Gorica, a kao posebni gosti i Hrvatska hrvačka reprezentacija.

Sportski dosezi goričkih borilačkih klubova prelaze granice Hrvatske, a klubovi okupljaju na stotine mladih koji žive sportskim životom uz mnoga odricanja. Noć borilačkih sportova prilika je da se predstave sportski dosezi klubova – od najranije dobi polaznika koji tek koračaju prve sportske korake pa sve do svjetski priznatih sportaša koji osvajaju najprestižnija natjecanja u Europi i svijetu.

Uz sportske demonstracije u ringu i na borilačkoj površini „tatamiju“ posebnu atraktivnost ovoga događaja donosi što se održava na otvorenom prostoru pod noćnim nebom, u borilačkoj areni u kojoj se mogu vidjeti hrvački, karate i taekwodno potezi te boksačke amaterske borbe.

Početak je od 19 sati, a najatraktivniji program, naravno, počinje “kad padne noć”.

Vidimo se!

Objava POD ZVJEZDANIM NEBOM Sutra Noć borilačkih sportova pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.