Prijava

Vaša prijava

Kadeti KK Gorice u pet susreta pobijedili svih pet protivničkih ekipa

[]

Završila je prva polovica kadetske lige Zagrebačke županije, a kadeti Gorice pod ravnanjem Nikole Piacuna nastavljaju s odličnim rezultatima ove sezone. U prvih pet susreta svladali su svih pet protivnika i uvjerljivo drže prvo mjesto ispred ekipe Dugog Sela.

U jučerašnjoj utakmici u Sutinskim vrelima protiv Podsuseda izborili su još jednu tešku pobjedu. Naime, sredinom druge četvrtine poslije dvije trice Vuksana mladi Bikovi poveli su 20:27, ali nisu uspjeli prelomiti susret pa se na veliki odmor otišlo s vodstvom 27:25. U nastavku susreta ekipe su se smjenjivale u vodstvu sve dok pri rezultatu 44:41 za domaće Stipić i Žigrović nisu preokrenuli na 44:45. Tada Ninić veže tricu i dvicu i Gorica se odljepila na dovoljnu razliku da osigura pobjedu.

Konačnih 50:52 osiguralo je našim mladim snagama nova dva boda i ostanak na poziciji broj 1 uoči druge polovice sezone, a pobjeda bi možda bila i uvjerljivija da jučer nismo nastupili sa samo 7 igrača u rosteru – ističu iz KK Gorice.

Objava Kadeti KK Gorice u pet susreta pobijedili svih pet protivničkih ekipa pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Dar školskoj knjižnici