Prijava

Vaša prijava

Sutra kreću prijave za 8. izdanje Humanitarke!

[]

Bliži se osmo izdanje malonogometnog turnira Humanitarka koji se tradicionalno održava na betoncu u Cvjetnom naselju! ‘Goričani’ se uvelike pripremaju kako bi turnir koji će se održati nedjelju, 29. svibnja bio na razini prošlih izdanja ovog događanja.

“Izvući” današnje klince na svjež zrak, odmaknuti ih od moderne tehnologije na tjelesnu aktivnost svakako nam se čini kao odlična ideja, još kad je to i njihova želja, ne vidimo opciju nego potruditi se i ispuniti ju. Vidimo se opet na Betoncu – ističu organizatori.

Prijave za ovogodišnju Humanitarku kreću sutra točno u 18 sati! Kotizacija iznosi 500 kuna, a prijaviti se možete isključivo na broj telefona 097/755-5934.

Prijave vrijede za “najbrže” 32 prijavljene ekipe. S obzirom na iskustva prijašnjih prijava na Humanitarku, osigurajte svoje mjesto odmah nakon početka prijava, jer se očekuje vrlo brzo popuna svih 32 ekipe – poručuju.

Ove godine prikupljena sredstva od turnira idu za Kuću Svetog Josipa- dom za nezbrinutu djecu i mlade, gdje je u planu izgradnja street workout parka.

Podsjetimo, zajedničkim snagama organizatori su došli na ideju uređenja dvorišta Doma u street workout park zbog sve popularnijeg načina treninga koji se izvodi vani, na svježem zraku.

Objava Sutra kreću prijave za 8. izdanje Humanitarke! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Vitamini izborili majstoricu