Prijava

Vaša prijava

COCA COLA CUP Pobjednici Purgeri, Kamikaze i Dioniz

[]

Malonogometne ekipe Purgeri (ž), Kamikaze Tim (m) i Restoran Dioniz (m) pobjednici završnice Coca-Cola Cupa Zagrebačke županije. Nakon uvodnih kvalifikacijskih turnira Coca-Cola Cupa, u Velikoj Gorici je odigrana završnica za najbolje ekipe Zagrebačke županije. U napetim i izjednačenim susretima, pobjedu su izborile ekipe Purgeri (u kategoriji djevojke 2006. godište i mlađe), Kamikaze Tim (u kategoriji dečki 2004. godište i mlađi) i Restoran Dioniz (u kategoriji dečki 2006. godište i mlađi).

Veliko regionalno finale na rasporedu je u 29. svibnja u Zagrebu, a natjecat će se najbolje ekipe Karlovačke, Sisačko-moslavačke i Zagrebačke županije te Grada Zagreba.

Pobjednici regionalnih turnira osigurati će plasman na državnu završnicu u Split krajem srpnja, gdje će 3 dana potpuno besplatno uživati u druženju, kupanju i sportskim natjecanjima sa svojih vršnjacima iz cijele Hrvatske.

Coca-Cola Cup godišnje okupi oko 40.000 natjecatelja samo u Hrvatskoj, a mogu se prijaviti ekipe u kategorijama: 2004. godište i mlađi te 2006. godište i mlađi u muškoj konkurenciji te 2006. godište i mlađe kod djevojaka.

Uz propagiranje sporta i sportskog načina života, ove godine pokrenuta je i velika edukativna kampanja ”Zero Waste- Budi dio igre- Čuvajmo naš planet” kojom se sudionike uči o važnosti recikliranja i očuvanja okoliša. Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već devetu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih, a ove godine pohodit će više od 130 gradova i mjesta u svim županijama Hrvatske.

Objava COCA COLA CUP Pobjednici Purgeri, Kamikaze i Dioniz pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.