Prijava

Vaša prijava

Podržite Bikove danas na drugoj utakmici polufinala protiv Cibone

[]

U ponedjeljak, 23. svibnja, igra se uzvratna utakmica polufinala playoffa između Gorice i Cibone, a Bikovima treba pobjeda kako bi izborili majstoricu u Zagrebu. Naši košarkaši igraju danas u Gradskoj sportskoj dvorani Velika Gorica s početkom u 18 sati. “Ulaz je slobodan jer želimo da što veći broj navijača prisustvuje ovom košarkaškom spektaklu kakvih nije nedostajalo ove sezone u Velikoj Gorici. Pozivamo stoga sve navijače da napune našu dvoranu i pruže nam glasnu podršku kakvu Bikovi doista zaslužuju.”, navode iz kluba.

Košarkaši Gorice ponovo su u polufinalu playoffa čime su ponovili prošlogodišnji uspjeh i još jednom se našli u društvu s elitom domaće košarke: Zadrom, Splitom i Cibonom. Ove su godine parovi drukčije posloženi pa će Goričani loviti majstoricu protiv Cibone kao što su je prošle godine ulovili protiv Zadra. U prvoj utakmici Bikovi su se odlično držali protiv favoriziranih Vukova i vodili dobar dio 1. poluvremena. U 2. poluvremenu igrači Mladena Starčevića bili su povremeno u prednosti i dobro se držali sve do 28. minute i rezultata 49:48. Tada je na naplatu došao umor iz serije protiv Cedevite Junior i Cibona je to znalački iskoristila. Međutim, Goričani nisu razočarali i svojom su igrom poslali najbolju pozivnicu navijačima da nas podrže u ponedjeljak i nose do pobjede koja bi otvorila put prema finalu.

Stipe Sokol jedan je od najmlađih u redovima Gorice i postepeno lovi minute koje će mu itekako značiti sljedeće sezone kada se od njega očekuje puna afirmacija. U 1. utakmici na parketu je proveo 5 i pol minuta za kojih je postigao 4 poena, a s njim na parketu Gorica je bila u plusu 5 koševa. „U Gorici nas sigurno čeka jako dobra utakmica. U Draženovom domu smo pokazali da možemo igrati s njima, a volio bih da i u uzvratnoj utakmici budemo hrabri kao u prvoj. Želja nam je da se u ponedjeljak pokažemo u najkvalitetnijem izdanju jer tada ih možemo pobijediti i odvesti ovu seriju u majstoricu, a tada je sve otvoreno.”, izjavio je.

Mladen Starčević, trener Gorice bio je vrlo jezgrovit u svojoj najavi: “Ljudi, dajte dođite u dvoranu! Što da vam kažem, ovo nam je možda zadnja utakmica sezone i zato dođite u Rakarsku 19 u Gradsku sportsku dvoranu. Podržite svoju momčad jer ona je to zaslužila dobrim igrama kroz cijelu sezonu. Dođite svi pogledati još jednu predivnu i prekrasnu utakmicu kakve su obično sve naše utakmice protiv Cibone.”

Vidimo se na terenu!

Objava Podržite Bikove danas na drugoj utakmici polufinala protiv Cibone pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.