Prijava

Vaša prijava

KINO GORICA: Besplatna projekcija emotivne ljubavne drame “Nemirni”

[]

U kinu Gorica ovih dana možete pogledati zanimljive filmove u sklopu Filmske revije nezavisnih filmova “Može i bez Hollywooda”. Danas je na repertoaru film Nemirni (Les intranquilles), a riječ je o romantičnoj drami u režiji Joachima Lafossea.

Ova uzbudljiva i emotivna ljubavna drama u režiji Belgijanca Joachima Lafossea, 2021. je premijerno prikazana u glavnom natjecateljskom programu Festivala u Cannesu. Izvrsni francuski glumci Leïla Bekhti (Prorok) i Damien Bonnard (Francuska depeša, Dunkirk) te nominacije za 8 prestižnih filmskih nagrada dovoljno su dobra preporuka za pogledati ovaj film.

Restauratorica Leïla, slikar Damien i njihov sinčić Amine žive na Azurnoj obali u prekrasnoj vili iz 19. stoljeća koja će spletom okolnosti ubrzo postati poprište ozbiljne obiteljske drame. Naime, Amine ne zna da je njegov bučni i zabavni otac temperamentna i nepredvidiva osoba koja iscrpljenoj Leïli predstavlja sve veći teret. Damien pati od bipolarnog poremećaja, i njegovi napadaji iracionalnog i destruktivnog ponašanja postaju sve veći problem…

Ulaz je besplatan. U sklopu Filmske revije sutra će se održati i besplatna projekcija filma Snaga istine.

Objava KINO GORICA: Besplatna projekcija emotivne ljubavne drame “Nemirni” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.