Prijava

Vaša prijava

AGLOMERACIJA I dalje radovi kod Lidla na Sisačkoj, velike gužve kod autobusnog kolodvora

[]

Zbog rada na rekonstrukciji i izgradnji sustava odvodnje na području grada će i idućeg tjedna biti zatvoreno nekoliko ulica.

Otežano će prometovanje biti u Sisačkoj ulici gdje se završavaju radovi na podbušivanju, a a prometovanje je otežano zbog otvorene jame.

Križanje Ulice kralja Zvonimira i Pleške ulice još je zatvoreno zbog radova na kolektoru. Zatvorene su i ulice Črnkovec do restorana Zrinski, te Drenje za koju je obilazak putem kanala na glavnu prometnicu do Ščitarjevo. Vrijeme radova na ovim lokacijama je od 7 do 16 sati.

Zatvorene su i ulice Rakitovec, Seljine Brigade te Vukovinska ulica zbog izgradnje glavnog kolektora i kućnih priključaka, a otežano je prometovanje i ostalim naseljima Donjeg Turopolja

Podsjećamo, zbog izgradnje toplovodne mreže trenutno traju radovi i kod autobusnog kolodvora zbog čega su pojačane gužve te izmijenjene lokacije autobusnih stanica.

Detaljnije o radovima donosimo u nastavku…

Prometna regulacija_aglomeracija Velika Gorica

Objava AGLOMERACIJA I dalje radovi kod Lidla na Sisačkoj, velike gužve kod autobusnog kolodvora pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.