Prijava

Vaša prijava

FOTO Gradonačelnik održao prijem za mlade velikogoričke sportašice i sportaše

[]

Gradonačelnik Krešimir Ačkar jutros je u Vijećnici POU Velika Gorica održao  prijem velikogoričkih sportašica i sportaša povodom ostvarenih izuzetnih rezultata na Prvenstvu Hrvatske u različitim sportovima. Čestitao im je na ostvarenim rezultatima i uručio prigodne poklone.

Dragi sportaši, moj govor ste vi, ponos naše Velike Gorice. Dajete nam motivaciju zašto se u sport treba još više ulagati. Vi ste prvaci i nemojte nikada odustati od sporta jer će formirati vas, vaš karakter, kreativnost, inteligenciju i snalaženje u raznim situacijama kroz život. Hvala vam što svojim primjerom pokazujete kako se jedno dijete i mlada osoba treba involvirati u modernom vremenu. Samo tako nastavite i ostanite takvi kakvi jeste – kazao je gradonačelnik Ačkar.

Prijemu su bili nazočili Judo klub Kokica, Taekwondo kluba Velika Gorica, Karate klub Velika Gorica, Karate klub Centar, Maraton klub Velika Gorica, Atletski klub Velika Gorica, Sportsko društvo Plemenitaš, Akrobatski rock’n’roll klub Gorica, Sportsko plesni klub Vega

Ines Grdenić iz Karate kluba Velika Gorica seniorska je prvakinja Hrvatske u kategoriji -50 kilograma. Istaknula je kako je za uspjeh u sportu potrebna požrtvovnost i svakodnevni treninzi.

Puno mi znači kada netko prepoznaje naš trud i rad, a naročito kad sam bila manja. Ove godine bila sam prva na državnom prvenstvu u seniorskom uzrastu, te se nadam novim uspjesima najesen. Očekuje me Cro Open u Rijeci, jedno od jačih natjecanja u držani, a nakon toga europsko prvenstvo i svjetsko – kazala je Ines Grdenić, seniorska prvakinja Hrvatske u karateu.

Da se uspjesima posebno raduju i manji uzrasti, dokazuje i naša sugovornica iz Akrobatskog r’n’r kluba Velika Gorica, formacije Lollipop.

– Prvaci smo Hrvatske u akrobatskom rock’n’rollu. Jako mi puno znači ova nagrada i priznanje. Teško je sve uskladiti sa školom jer idem i na graničar. Jako volim plesati i uživam u svome klubu – otkrila nam je Laura Matijević iz velikogoričkog Akrobatskog r’n’r kluba.

Prijemu su bili nazočili zamjenik gradonačelnika Neven Karas, pročelnik Upravnog odjela za predškolski odgoj, školstvo i šport Neven Topolnjak te predsjednik Zajednice športskih udruga GVG Goran Kovačić i tajnik Darko Blažinčić.

Objava FOTO Gradonačelnik održao prijem za mlade velikogoričke sportašice i sportaše pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.