Prijava

Vaša prijava

GORIČKE VEČERI Doza smijeha uz predstavu ‘Šund naš svagdašnji’

[]

Večeras u sklopu manifestacije ‘Goričke večeri’ u naš grad stiže ekipa iz Adam Scene. Imat ćete prilike nasmijati se do suza na predstavu ‘Šund naš svagdašnji’.
Radnja predstave je smještena u tv studio lokalne televizije koja je u raspadu. Lijepa tv voditeljica Lana Pišček bori se sa amaterizmom i neradom zaposlenika na spomenutoj televiziji i na sve načine pokušava održati profesionalni nivo što joj baš ne ide lako i od ruke. U svoju emisiju kolažnog karaktera ugošćuje razne tipove gostiju, od priprostog novopečenog saborskog zastupnika, preko ‘wanna bee’ pjevačice i samoprozvane kraljice Instagrama do netalentiranog nadobudnog pjevača iz talent showa… Pratimo niz komičnih pjevačkih i plesnih nastupa spomenutih gostiju i sve nam djeluje poznato, jer slične situacije gledamo na svim programima svih tv-kuća, što nam nude šund i jeftinu zabavu.
Kroz ovu komediju s elementima farse i parodije na šaljiv i duhovit način, s dosta pjevanja i plesa Adam Scena prikazat će nam sav šund i kič kojim smo svakodnevno okruženi. Dođite na vrijeme, zauzmite svoje mjesto i pripremite se na urnebesnu zabavu i smijeh – poručuju iz POU.
Predstava počinje u 19.00 sati. Ulaz je besplatan.

Objava GORIČKE VEČERI Doza smijeha uz predstavu ‘Šund naš svagdašnji’ pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.