Prijava

Vaša prijava

Za svu djecu koja ispunjavaju uvjete osigurana mjesta u vrtićima

[]

Ova godina već je šesta po redu u kojoj su prijave za upise u vrtiće mogle biti podnesene online. S obzirom na to da svjedočimo stalnom rastu broja mladih obitelji s djecom na području našeg grada, sve je češće pitanje hoće li sva djeca imati smještaj u vrtiću.

Iz Grada je tako stigla obavijest da će sva djeca koja ispunjavaju uvjete biti upisana u velikogoričke vrtiće. “Rezultat je to dodatnog ulaganja i proširenja vrtićkih kapaciteta. Do jeseni će tako biti završena tri nova vrtića. U tijeku su završne provjere svih prijavljenih s obzirom na navedeno te će rezultati biti objavljeni sljedeći tjedan i svakom roditelju čije dijete ispunjava uvjete za upis u vrtić, bit će ponuđeno mjesto u jednom od velikogoričkih vrtića.”, objašnjavaju.

Podsjećamo, Uz obnavljanje vrtića u Podbrežnici, ove se godine planira i otvaranje novih vrtićkih skupina u Maloj Buni te u objektu VG Goričanke u Ulici Ljudevita Posavskog. Ovime će se kapaciteti smještaja djece predškolske dobi povećati za dodatnih 160-170 mjesta.

Nova mjesta za vrtićku djecu dobit će i okolna naselja. Iz grada doznajemo da se radi na prijavi projekata izgradnje novih gradskih dječjih vrtića u Kolarevoj i Pokupskoj ulici te naselju Kuće. Mjesta će biti osigurana izgradnjom nove škole u Dubrancu, a u dogovoru s privatnim investitorom planira se uređenje dječjeg vrtića u Novom Čiču.

Objava Za svu djecu koja ispunjavaju uvjete osigurana mjesta u vrtićima pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.