Prijava

Vaša prijava

Ove nedjelje na Tuđmancu proslava dana GČ Vladimir Nazor uz razne sadržaje

[]

Ove nedjelje, 13. lipnja u park Dr. Franje Tuđmana dođite na proslavu dana gradske četvrti Vladimir Nazor i budite dio humanitarnog događaja – dovedite djecu na radionice izviđača i vatrogasaca, zaigrajte društvene igre s udrugom Talus ili playstation igre u Stotki, a možete se i rasplesati uz glazbeni program i podržati velikogoričke izvođače!

Ove godine smo uz pomoć naših sponzora (Zračna luka Zagreb i Club 100) osigurali ljetovanje u poučnom kampu za četvero mališana slabijeg imovinskog statusa, a iduće godine se nadamo napraviti i mnogo više, naravno, uz vašu podršku. Veselimo se vašem dolasku – poručuju organizatori.

Evo i programa

U 11.00 je službeno otvaranje programa u sklopu kojeg će biti glazbeni program uz izvedbe učenika Umjetničke škola Franje Lučića i podjelu zahvalnica. Od podneva pa do 16.00 sati nastavlja se glazbeni program uz DJ DiMarina & Dalas, a imat ćete prilike priključiti se nekoj od radionica ili pak zaigrati društvene igre u suradnji s udrugama TUS TUR, DVD Kurilovec i Udrugom TALUS. Točno u podne počinje i PS4 booth – Game Electronic & Club 100.

A navečer glazbena poslastica uz live svirke goričkih bendova Mel Camino i Ttaboo bend od 19.00 sati. Dođite i lijepo se provedite!

Objava Ove nedjelje na Tuđmancu proslava dana GČ Vladimir Nazor uz razne sadržaje pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.