Prijava

Vaša prijava

Kamo za vikend? Humanitarno, glazbeno-kazališni dani pred nama

[]

Pred nama je još jedan topao i ugodan vikend koji ponovo nudi pregršt sadržaja u gradu. Buvljakuše su cijeli dan oko gradske knjižnice i Kluba 100 i pripremile su hrpu zanimljivog, a humanitarnog programa i sadržaja. Uz humanitarni buvljak tu je čitanje bajki, popodne je modna revija, a predstavit će se i vatrogasci te umirovljenici.

Goričke večeri nude red glazbe red kazališta

Goričke večeri danas nude Dane gitare i poetsko-glazbeni recital u dvorani Galženica, dok je sutra u 17 sati na rasporedu predstava Čarobnjakov učitelj na sceni Gorica, a u 20 sati mjuzikl VIS-a Danice “Teško je biti penzioner”

Folklorni susreti za velike i male

Ni ovaj vikend neće izostati folklorna ponuda. Danas u 15 sati počinju folklorni susreti u Veleševcu, dok u Mraclinu pak sutra počinju Dani sv.Vida. Centralna manifestacija kojom Mraclinci obilježavaju blagdan sveca zaštitnika počinje u 17 sati Dječjim folklornim susretima, a nastavlja se mnoštvom događanja kroz cijeli idući tjedan. Ove godine KUD Dučec slavi 100.obljetnicu pa će se kroz niz događanja prisjetiti brojnih članova i članica; tamburaša, folkloraša, a u utorak je i projekcija filma “Od pjevačkog društva Vjenčić do KUD-a Dučec”

Dan GČ Vladimir Nazor uz igraonice i koncert

U Gradićima je u nedjelju dječja revija kojom će obilježiti Dan mjesta u 17 sati, a Dan gradske četvrti obilježit će GČ Vladimir Nazor, u nedjelju, mnoštvom sadržaja. Bit će tu koncerta, glazbe i susreta, uz dječje igraonice i radionice, izviđače, vatrogasce i društvene igre. Početak je već od 11 sati u Parku Franje Tuđmana. Dnevni program je do 16, a od 20 sati kreću svirke, uz DJ-a Dimarina i gorički Mel Camino.

 

 

 

Objava Kamo za vikend? Humanitarno, glazbeno-kazališni dani pred nama pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.