Prijava

Vaša prijava

Buvljakuše u akciji! Dođi, kupi, humanitarno djeluj

[]

U parku Franje Tuđmana cijeli dan traje humanitarna akcija velikogoričkih Buvljakuša, humanitarne udruge iza koje stoje tri žene. Buvljakuše su hrabre, odvažne i uporne, već su prošli vikend prodavale jagode u humanitarne svrhe, a ovaj vikend- nema čega nema.

Na platou parka je 20-tak izlagača, prodavača finih domaćih kolača, slatkog, slanog, robe, a sav prihod ide za Josipu Smolčić, našu sugrađanku stradalu u prometnoj nesreći.

„Željele bi smo joj kupiti automobil koji će biti prilagođen njenim potrebama“, govori nam predsjednica udruge, Gordana Lazić, zadovoljna jer je već od jutra posjećenost odlična.

Tu je i 600-tinjak mališana koji uživaju u igri i zabavi, a akcija traje sve do navečer, dok se sve ne proda. U pvom djelu dana je zabavno scenski program i prodaja, a popodne vas čeka i humanitarna modna revija naše Emilije i Šivaone, bit će i tombola, zasvirat će Siniša Belošević, Ivan i Lucija, a predstavit će se i stariji sugrađani, umirovljenici, vatrogasci…. Dovoljno razloga da dođete na sajam!

 

Objava Buvljakuše u akciji! Dođi, kupi, humanitarno djeluj pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.