Prijava

Vaša prijava

BUVLJAKUŠE Prikupljeno preko 17 tisuća kuna za sugrađanku Josipu Smolčić

[]

U parku Franje Tuđmana protekle je subote održana humanitarna akcija velikogoričkih Buvljakuša, humanitarne udruge iza koje stoje tri žene. Na platou parka bilo je 20-tak izlagača, prodavača finih domaćih kolača, slatkog, slanog, robe, a sav prihod koji su skupili predviđen je za kupnju automobila prilagođenog zdravstvenim potrebama naše sugrađanke Josipe Smolčić koja je stradala u prometnoj nesreći.

Akcija Buvljakuša je bila izuzetno uspješna jer su skupile velikih 17.005,00 kuna!

– Želimo se zahvaliti svim našim partnerima koji su prepoznali vrijednost ove akcije te nesebično pomogli u realizaciji. Sakupljeno je velikih 17.005,00 kuna. Nebrojeno puta prije, pa tako i sada Goričani su pokazali svoje veliko srce. Hvala vam što ste disali s nama kao da smo jedno. Čast je živjeti s vama pod istim nebom jer uz vas mislimo da možemo sve. Već sad se radujemo idućoj akciji i zajedničkom druženju – ističu Buvljakuše.

I u sklopu Buševske biciklijade jučer je kroz organzirane tombole, a u sklopu humanitarne akcije ‘Putovanje za život’ zajedno s Buvljakušama i VG Legacyjem udruga Moj Buševec dala svoj doprinos u ovoj akciji nabave prikladnog automobila za Josipu, kojoj će takvo vozilo nesumnjivo uvelike olakšati život.

Objava BUVLJAKUŠE Prikupljeno preko 17 tisuća kuna za sugrađanku Josipu Smolčić pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.