Prijava

Vaša prijava

GORIČKE VEČERI Plesna predstava ‘Dugine boje’ večeras na Tuđmancu

[]

Nastavljaju se događanja u Parku dr. Franje Tuđmana u sklopu manifestacije ‘Goričke večeri’. Večeras, s početkom u 20.00 sati nastupa plesni odjel Umjetničke škole Franje Lučića.

Oni su biser u umjetničkom i kulturnom kolažu Turopolja, kao izvor talentiranih i višestruko nagrađivanih mladih umjetnika pod vodstvom njihovih mentora i nastavnika te dirigenata Marka Požgaja, prof. i Igora Jugeca, prof.. Nesumnjivo će ovu lipanjsku večer učiniti posebnom te još jednom pokazati kako se svojim upornim radom seže prema zvijezdama!

Tako ćete ponovno čuti i vidjeti prekrasan spoj plesa i glazbe u pomno odabranim djelima poznatih autora kao što su Freddie Mercury i Ennio Morricone, a kao šećer na kraju mladi će glazbenici i plesači izvest glazbeno-scensku predstavu “Dugine boje” skladatelja i harmonikaškog maga Saše Bastaleca.

Predivna ljetna pozornica na Tuđmancu ove će večeri biti dom solistima i ansamblima glazbenog i plesnog odjela Umjetničke škole koji vas ni ovaj put neće ostaviti ravnodušnima.

U nastavku donosimo program…

Objava GORIČKE VEČERI Plesna predstava ‘Dugine boje’ večeras na Tuđmancu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.