Prijava

Vaša prijava

Lažno prodavali štence, pa kupca fizički napali i oštetili ga za 25 tisuća kuna!

[]

Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici je 8. lipnja 2022., nakon provedene istrage, podiglo pred Općinskim sudom u Velikoj Gorici optužnicu protiv 46- godišnjaka i 56-godišnjaka hrvatskog državljanstva zbog počinjenih kaznenih djela protupravnog oduzimanja slobode, piše u priopćenju DORH-a.

– Tereti ih se da su 12. ožujka zajedno i po prethodnom dogovoru, a nakon što je prvookrivljenik dogovorio s oštećenikom kupoprodaju tri štenca i pozvao ga u kuću, u kojoj je bio i drugookrivljenik. Oštećenika su više sati fizički napadali, verbalno vrijeđali i omalovažavali te mu prijetili. Tereti ih se da su ga tjerali da pije razne tekućine i udarali ga uslijed čega je oštećeniku pozlilo te je pao na pod, pa su na mjesto događaja pozvani djelatnici hitne pomoći. Okrivljenici su, tereti ih se, tom prilikom uzeli od oštećenika, i u zajedničku korist zadržali, više stvari i novac, ukupne vrijednosti 25.000,00 kuna.

Državno odvjetništvo predložilo je produljenje istražnog zatvora protiv obojice okrivljenika.

Objava Lažno prodavali štence, pa kupca fizički napali i oštetili ga za 25 tisuća kuna! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.