Prijava

Vaša prijava

FOTO Održan veliki koncert zahvale svim bivšim članovima KUD-a Dučec

[]

U sklopu stote obljetnice kulturnog amaterizma u Mraclinu, sinoć se održao koncert “Fala tebi, tičica pisana”. Riječ je o koncertu zahvale svim bivšim članovima kulturno umjetničkog društva Dučec. Nastupale su sve skupine KUD-a Dučec i oduševile publiku svojim nastupima.

Društvo ovo ime nosi od 70-ih i danas imaju brojno članstvo te se osim folklorom bave i drugim kulturnim događanjima. “I dalje njegujemo folklor, ali se bavimo kulturom u širem smislu. Iako je malo manji interes za to među mladima, trudimo se organizirati modernija događanja i mislim da u tome uspijevamo.”, govori nam Matija Kos, predsjednik KUD-a Dučec.

Dodaje i kako su pripreme za stotu godišnjicu dugo trajale te da je sve prošlo po planu. Obljetnica je bila dio proslave Vidovih dana u Mraclinu. Kao i godina do sada, Vidovi dani bili su bogati sadržajem za sve generacije, a sve u tonu ove specijalne dugogodišnje tradicije.

Kako je bilo na koncertu pogledajte u galeriji u nastavku:

Objava FOTO Održan veliki koncert zahvale svim bivšim članovima KUD-a Dučec pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.