Prijava

Vaša prijava

Na “Večeri za 5” ovog tjedna gledajte Velikogoričane i naše Turopolje

[]

RTL-ov kulinarski show ovog tjedna stiže u Veliku Goricu gdje će se gledateljima predstaviti pet novih kandidata koji će svojim specijalitetima pokušati oduševiti konkurenciju i tako osvojiti titulu najboljeg domaćina u svom kraju.

Goran Kraljević dolazi iz mjesta Gornji Čehi, po struci je elektrostrojarski tehničar, no trenutačno radi u trgovini koja se bavi veleprodajom voća i povrća, a stiže i Jadranka Bedeković iz mjesta Velika Kosnica koja je prava tradicionalna i seoska žena te domaćica koja se bavi poljoprivredom na svom OPG-u. Silvio Stefanović dolazi iz Velike Gorice, po struci je elektrotehničar, no trenutačno radi u osiguranju, a tu je i umirovljenica Ines Rodin Pereza koja dolazi iz Zagreba, no posjeduje vikendicu u Donjem Dragonošcu, gdje će pripremati svoju ‘Večeru za 5 na selu’. Za kraj tjedna stiže Ružica Begović koja dolazi iz mjesta Črnkovec te radi kao spremačica. U slobodno vrijeme bavi se izradom anđela na razne načine, šivanjem i vrtlarenjem

‘Večeru za 5 na selu’ pratite od ponedjeljka do petka u 20.15 sati na RTL-u.

Objava Na “Večeri za 5” ovog tjedna gledajte Velikogoričane i naše Turopolje pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.