Prijava

Vaša prijava

Četvrtak na Goričkim večerima u znaku koncerata i dječjih nastupa

[]

U sklopu Goričkih večeri danas će se održati nastup KUD-a Slavuji, Navijačica Kupa Girls i Udruge Kupa rijeka života te koncert Puhačkog orkestra DVD-a Velika Gorica i Dječjeg zbora Cvrkutavci.

U 18 sati će u Parku Franje Tuđmana zaplesati i zapjevati dječja folklorna skupina KUD-a „Slavuj“ iz Bukevja koja na Goričke večeri donosi pjesme i plesove Posavine i Turopolja. Iz Udruge „Kupa rijeka života“ nastupit će dječja folklorna i tamburaška skupina koje će nas plesom i pjesmom provesti kroz Lijepu Našu. Svoje umijeće i rezultate marljivog rada predstavit će vesele navijačice iz Pokupskog – Cheerleadersice „Kupa Girls“.

U 20 sati će na pozornicu doći Puhački orkestar DVD-a Velika Gorica s Cvrkutavcima. Tko god ih je do sada slušao zna da nas čeka prava glazbena poslastica. Svirat će suvremene pop hitove poput „Happy“, „I want you back“, „Take on me“ koji su u izvedbi ovih mladih glazbenika na limenim instrumentima poseban doživljaj.

Foto: Katarina Drvodelić

Na pozornici će im se na Goričkim večerima pridružiti i dječji zbor ‘Cvrkutavci’. Kroz desetak autorskih pjesama o ljubavi, tuzi, raznim zgodama i nezgodama, našem Turopolju i gradu, zasigurno će zabaviti najmlađu publiku.

Objava Četvrtak na Goričkim večerima u znaku koncerata i dječjih nastupa pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.