Prijava

Vaša prijava

Odlični rezultati članova Maraton kluba Velika Gorica

[]

Maratonci su ponovno imali vrući i aktivan vikend, ovog puta u Karlovcu, Sloveniji i Prelogu. Na Prvenstvu Hrvatske za seniore/ke u Karlovcu Atletsku školu Maraton kluba predstavljale su tri atletičarke u pet različitih disciplina, na otvorenom veteranskom prvenstvu Slovenije u mjestu Ravne na Koroškem nastupio je Berislav Devčić. U nedjelju, 26.6.2022., održana je trail utrka “Putevima rimskih legionara” u Varaždinskim toplicama gdje je nastupila Lana Pečnik, a istog je dana održano i treće izdanje Berek kros duatlona u mjestu Prelog gdje je nastupio Bruno Škrinjarić.

Na utrci od 400 metara najbolje plasirana Prvenstva Hrvatske za seniore/ke je bila atletičarka Nina Vuković, koja s vremenom 55,93 sec. zauzima brončanu poziciju. Tena Martinec s vremenom 58,77 zauzima 6. mjesto a Ema Vuković s vremenom 1:01,14 i 12. poziciju ali i ujedno postavlja svoj novi osobni rekord na ovoj udaljenosti. Drugog dana u najjačoj disciplini od 800 metara Nina Vuković osvojila je zlato u vremenu 2:09,64 min. Nakon Nine, na atletsku stazu je u istoj disciplini izašla i Tena Martinec, te s vremenom 2:19,36 min. zauzela 9. mjesto.

Berislav Devčić je nastupio na Otvorenom veteranskom prvenstvu Slovenije u mjestu Ravne na Koroškem u utrci hodanja na 5000 m na stazi te je pobijedio s vrlo dobrim rezultatom 27:02,55.

Lana Pečnik je u Varaždinskim toplicama nastupila na trail utrci “Putevima rimskih legionara” na stazi od 8,7 km i utrku završila na 2. mjestu u ukupnom poretku. Dorian Pečnik je osvojio 1. mjesto u kategoriji i ukupno 12. mjesto na utrci od 4 km.

Bruno Škrinjarić je nastupio na Berek kros duatlonu, u organizaciji BK Prelog te u cilj ušao kao prvoplasirani s vremenom 1:01:13.

 

Objava Odlični rezultati članova Maraton kluba Velika Gorica pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


DRON PIKNIK 2022