Prijava

Vaša prijava

Višemilijunska zarada za HNK Goricu: Kotarski otišao u PAOK!

[]

“S velikim očekivanjima stigao sam u PAOK”, javio se za Sportske novosti Dominik Kotarski, sad već bivši vratar HNK Gorice, sada glavni PAOK-ov as kako bi se domogao četvrtog naslova prvaka Grčke. Zadnji put bilo je to 2019. godine.

Dominik Kotarski potpisao ugovor na četiri godine. Gorica, koja ga je kupila od Ajaxa za milijun eura, zaradit će barem milijun jer prema neslužbenim informacijama prodala ga je za dva milijuna i bonuse koji mogu donijeti još jedan, pišu Sportske novosti.

– Liječnički sam obavio, ugovor potpisao i sad se mogu posvetiti novoj ekipi. Gorica je bila dobar izbor, to je i bio plan. Trebale su mi minute u prvoligaškoj konkurenciji. U Ajaxu sam prošao dosta toga, ali nedostajala mi je malo veća natjecateljska razina. Procijenili smo da druga nizozemska liga više nije za mene, dok su u Ajaxu imali druge planove, iskusnije golmane. Nije bilo prostora da branim, a nije mi se sjedilo na klupi. Htio sam utakmice. Ciljano smo išli u Goricu, da ta sezona bude odskočna daska. Pokazalo se da je bila. Iz Gorice nosim divne uspomene, a želim joj puno uspjeha”, rekao je Kotarski za Slobodnu dalmaciju.

 

Objava Višemilijunska zarada za HNK Goricu: Kotarski otišao u PAOK! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.