Prijava

Vaša prijava

Gorica ima novu stranku: Osnovani Hrvatski suverenisti Velike Gorice

[]

U četvrtak je u Velikoj Gorici održana osnivačka skupština gradske organizacije Hrvatskih suverenista Velike Gorice na kojoj su sudjelovali saborski zastupnici Hrvatskih suverenista Željko Sačić, Marko Milanović Litre i Marijan Pavliček, predsjednik Hrvatskih suverenista, ostali članovi predsjedništva stranke te gosti iz Mosta i HSP-a Velike Gorice.

Hrvatski suverenisti Velike Gorice za predsjednika su izabrali Antonia Kuliša, za potpredsjednika je izabran Franko Marić, a tajnik je Tin Peternel.

Novoizabrani predsjednik, Antonio Kuliš, zahvalio je na ukazanom povjerenju te najavio kako će se u daljnjem radu podružnica zalagati za kvalitetniji završetak radova aglomeracije, kvalitetniju povezanost željezničkog kolodvora u Velikoj Gorici sa ostatkom grada i okolice, naglasio je zabrinutost radi zanemarivanja određenih ulica i nepostojanja ili loših oborinskih odvodnja u kvartovima poput Bratstva, Kromosovog naselja, lošeg stanja ulica poput Ulice Nikole Tesle, Ulice bana Josipa Jelačića i drugih te je to naveo kao samo dio problema kojima se podružnica namjerava baviti. Naglasio je odličnu suradnju s lokalnim podružnicama Mosta i HSP-a te najavio borbu kako bi se poboljšala kvaliteta života u Velikoj Gorici, šestom po veličini gradu u RH.

Objava Gorica ima novu stranku: Osnovani Hrvatski suverenisti Velike Gorice pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.