Prijava

Vaša prijava

SDP o problemima vezanima uz Aglomeraciju i izostanku odgovora na vijećnička pitanja

[]

Velikogorički SDP održao je novinarsku konferenciju na temu informacija u vezi projekta Aglomeracije. „Praksa polovičnog, manipulativnog i neprofesionalnog izvještavanja gradskih vijećnika nastavila je istu priču i na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća. Nakon uzastopnog ignoriranja i izostanka odgovora na postavljena pitanja vijećnika na prethodnim sjednicama Gradskog vijeća, jučer smo na raspravi o Izvješću o realizaciji projekta Aglomeracije odlučili reći kako je tome došao kraj. Nećemo o tome više raspravljati niti više sudjelovati u toj farsi“, govori Tarle.

Spominje i razliku od 65 milijuna kuna koja će se plaćati za Pročistač, a smatra da time građani plaćaju nesposobnost, namještanje natječaja i pogodovanje. Dodaje i kako je došlo do netransparentnog kreditiranja grada. „Zbog njihova upravljanja našim gradom će benefit imati samo smiješno mala interesna skupina građana. Postoji realan scenarij da je za veliku većinu ostatka građana jedini ‘benefit’ drastičan pad standarda življenja u našem gradu.“ , zaključuje Tarle.

Objava SDP o problemima vezanima uz Aglomeraciju i izostanku odgovora na vijećnička pitanja pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.