Prijava

Vaša prijava

Maja Toth je nova direktorica Turističke zajednice Velike Gorice

[]

Turističko vijeće Turističke zajednice grada Velike Gorice je u skladu sa Zakonom krajem svibnja raspisalo natječaj i jednoglasnom odlukom izabralo novu direktoricu Maju Toth.

Maja Toth je poznata Velikogoričanima kao novinarka i urednica na RVG-u i HTV-u kasnih devedesetih godina, a kasnije je ostvarila uspješnu karijeru u marketingu te u velikogoričku Turističku zajednicu dolazi s pozicije menadžerice u prodaji Hrvatskog telekoma, ali i s iskustvom u turističkom sektoru. Po struci je diplomirani inženjer grafičke tehnologije sa završenim Executive MBA Programom na Cotrugli Businesss School, Zagreb.

Dosadašnja direktorica Milada Mesarić odlučila se povući na drugo radno mjesto u Turističkoj zajednici te se nije natjecala: „Rad u Turističkoj zajednici je izazov svakome tko se u poslovnom životu bavi marketingom, jer promocija vlastitog grada i sudjelovanje u njegovom poslovnom, kulturnom i općenito društvenom razvoju je poseban izazov. Radila sam ovaj posao punih 15 godina i osjetila da je upravo ovo trenutak kada treba napraviti kvalitetnu tranziciju za daljnji razvoj Turističke zajednice grada Velike Gorice. U osobnom razvoju posebno me raduje mogućnost prenošenja znanja na nove generacije za što ću svakako imati više vremena na novom radnom mjestu.“

Direktorica Maja Toth će tijekom ljeta preuzeti dužnost i za ranu jesen, kada se Gorica vraća u svoj redovni ritam života, pokrenuti planirane aktivnosti.

Objava Maja Toth je nova direktorica Turističke zajednice Velike Gorice pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Živjeti zdravo