Prijava

Vaša prijava

Tražite vjenčanje iz bajke? Pronašli ste ga!

[]

Vjenčanje iz bajke, na otvorenom, u prirodi, uz svjetlost zvijezda, svijeća ili lampica, s bogato ukrašenim stolovima, rasvjetom, finom hranom i pićem te kompletnom uslugom i ponudom nude TheTur Weddings & Events te Bistro i Catering „Babriga“ koji vas u petak, 15. srpnja pozivaju na Dan otvorenih vrata.

U predivno ukrašenom ambijentu na adresi Lovačkog doma u Kušancu od 20 do 22 sata doživite jedan sasvim drugačiji ugođaj vjenčanja. Organizatori su se pobrinuli za svaki detalj pa vas na Danu otvorenih vrata čeka uređena sala u šatoru, ukrašeni i dekorirani stolovi, besplatna hrana, kanapei i piće, a na licu mjesta možete dogovoriti kompletnu uslugu za vaše vjenčanje iz snova, kao i saznati cijene i raspoloživost termina. Već su za sljedeću godinu gotovo popunili ljetne mjesece, stoga požurite!

„Pozivamo sve buduće mladence koji žele iskusiti romantično vjenčanje na otvorenom da nas posjete, bez obaveze, te da se uvjere u ljepotu ambijenta i kvalitetu ponude. Ovdje će saznati sve što ih zanima, a kod nas mogu dogovoriti i usluge matičara, cateringa te druge aktivnosti koje zahtjeva svadbena svečanost“, poziva Danijel Jančić – Babriga iz TheTur Weddings & Events.

Osim vjenčanja prostor je otvoren i za druge proslave, poput krizmi, krstitka, proslava rođendana, zaruka. Vrata su otvorena! Dođite i zavrite!

Objava Tražite vjenčanje iz bajke? Pronašli ste ga! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.