Prijava

Vaša prijava

BORBA S VATRENOM STIHIJOM 11 goričkih vatrogasaca otputovalo u Vodice

[]

U gašenju požara koji haraju Dalmacijom uključili su se i naši vatrogasci. Jučer oko 23 sata iz Velike Gorice pravac Vodica otputovalo je 11 vatrogasaca; četiri pripadnika JVP Velika Gorica, dvojica iz DVD-a Velika Buna, tri iz Ribnice te po jedan vatrogasac iz Gradića i Čičke Poljane. Otputovali su s dva vozila i opremom za gašenje.

“Oni su dio snaga vatrogasne zajednice Zagrebačke županije, pa su prema Dalmaciji otputovali i vatrogasci iz Jaske, Zeline, Ivanića i Vrbovca. Vidjet ćemo kako će se odvijati situacija. U pripremi će biti i zamjene ako ova situacija duže potraje”, rekao nam je zapovjednik JVP Velika Gorica, Ivica Maceković.

Sreću našim vatrogascima poželio je i gradonačelnik na Facebooku.

“U teškoj borbi s vatrenom stihijom u Dalmaciji pomažu i članovi velikogoričke Javne vatrogasne postrojbe i dobrovoljnih vatrogasnih društava, koji su na ispomoć otišli noćas. Nadam se da će ova strahota što prije biti ugašena i okončana bez žrtava. Sretno svima!”, napisao je gradonačelnik Krešimir Ačkar.

 

 

Objava BORBA S VATRENOM STIHIJOM 11 goričkih vatrogasaca otputovalo u Vodice pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.