Prijava

Vaša prijava

FOTO Ljetna uživancija u Buševcu uz gin, burgere i kino!

[]

Odlična ljetna večer uz gin, hamburgere i ljetno kino održana je jučer u Buševcu gdje je pohrlilo mnoštvo znatiželjnika željnih dobre zabave! Domaćini su se potrudili pa pripremili pravi ljetni party na prostoru etno zadruge koja je oživjela u bojama, lampicama, na balama slame i klupicama. Mirisali su hamburgeri i domaći gin destilerije Gavran, klinci su se igrali na obližnjem igralištu, a posjetitelji su se opustili, zabavili; mogli su razgledati i etno zadruugu ili jednostavno sjest i uživati u predivnom ambijentu na kraju još jednog radnog tjedna, a na vrhuncu ljeta.

Uz pomoć udruge Moj Buševec i Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica digli su veliko platno i posjetiteljima omogućili projekciju akcijskog filma “Ledena cesta”, a destilerija Gavran dodijelila je i nagrade onima koji su bili sretne ruke. Predsjednik OSS-a Buševec Nenad Rožić ne krije zadovoljstvo. “Kod nas je uvijek nešto novo, nešto drugačije, već dugo nam je san oživjeti ovaj prostor, otvoriti ga za mještane i publiku na razne načine. Tek smo počeli”, govori.

Tako do kraja ljeta ovdje imaju raznovrsne filmo-kazališne kulturne programe, “Ljeto u štalici”. U nedjelju ujutro u 11 sati u društvenom domu u sklopu programa je projekcija crtića za djecu, a događanja se nastavljaju već u petak 29.7., uz ribice i vino vinarije Braje s Plešivice te frencusku komediju u “Badman- super tko” .

 

Foto: Irena Rožić

Objava FOTO Ljetna uživancija u Buševcu uz gin, burgere i kino! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.