Prijava

Vaša prijava

ISTRAŽI! Pješke, biciklom ili autom kroz Veliku Goricu i Turopolje

[]

Na web stranici Turističke zajednice možete besplatno preuzeti dvojezične deplijane, knjižice s najboljim rutama kretanja po Velikoj Gorici i Turopolju; na biciklu, pješice ili automobilom.

Vodič za pješake nudi dvije rute – jedna za sat vremena razgledavanja, a druga za dva sata razgledavanja, a ruta počinje u Centru za posjetitelje i nudi interesantna mjesta unutar grada Velike Gorice.

Vodič za bicikliste nudi također dvije rute za sat, odnosno dva sata razgledavanja, a rute se protežu do Velike Mlake sa svojom ljepoticom Kapelom sv. Barbare, kurije Modić-Bedeković u Donjoj Lomnici, pa sve do Lukavca.

Vodič za vožnju automobilom po Turopolju nudi rute unutar jednog, dva i pol te tri sata razgledavanja. Počevši od centra Velike Gorice, ruta vodi do Velike Mlake, Donje Lomnice, Lukavca i Andautonije u Ščitarjevu, a turisti s dodatnim vremenom mogu krenuti na najdužu rutu te posjetiti sve drvene kapelice u našem zavičaju.

Brošure su dostupne na hrvatskom i engleskom jeziku. Mogu se podići u Centru za posjetitelje ili skinuti OVDJE.

Objava ISTRAŽI! Pješke, biciklom ili autom kroz Veliku Goricu i Turopolje pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


U dvorištu iza kuće sadili marihuanu