Prijava

Vaša prijava

Građanin Mičevca Rimcu pozvao inspekciju zbog prevelike buke na poligonu automobila

[]

Velikogorička naselja ovih dana često su u medijima, a ista sudbina snašla je i Mičevec. Kako je objavio Mate Rimac, zaprimio je pritužbu građanina zbog buke na poligonu u Mičevcu.

Državni inspektorat zaprimio je predstavku građana u kojoj isti prijavljuje buku koja nastaje uslijed obavljanja djelatnosti na području, kako se navodi, ‘bivšeg centra za sigurnu vožnju Oryx, danas poligon tvrtke Rimac automobili ‘ u blizini naselja Mičevec, Ulica Stjepana Radića.”, navodi se u pritužbi Državnog inspektorata koju je zaprimio Rimac.

U pritužbi je navedeno i kako je sanitarna inspekcija 3.lipnja obišla navedenu lokaciju, no na njoj tada nije bilo nikoga kao niti navedenih radnji. Također su obišli i poslovne prostorije trgovačkog društva.

“Električni auti koji uzrokuju “nesnosnu buku”? 500 metara od aerodroma na kojem polijecu MIG-ovi i svaki dan slijece/polijece deseci komercijalnih aviona? Hmmm… Bit će zanimljvo kada krenemo voziti prototipove budućih Bugattia na stazama (i cestama) u Hrvatskoj.”, piše Mate Rimac na svoj stranici.

Objava Građanin Mičevca Rimcu pozvao inspekciju zbog prevelike buke na poligonu automobila pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.