Prijava

Vaša prijava

U slučaju lošeg vremena će se zaprašivanje protiv komaraca provesti u ponedjeljak

[]

Kako smo najavili, ovog tjedna i vikenda planira se zaprašivanje komaraca na području Velike Gorice i okolnih naselja. Dio zaprašivanja odrađen je kroz tjedan i to u ranojutarnjim satima, a nastavak bi se trebao odraditi ovog vikenda. Međutim, s obzirom na to da je najavljeno loše vrijeme i kiša, iz tvrtke Eko-deratizacija napominju kako će se u tom slučaju deratizacija odviti u ponedjeljak 1. kolovoza od 4:30 do 7 ujutro.

Riječ je o naseljima Gornja i Donja Lomnica, Šiljakovina, Dubranec, Jerebić, Kozjača, Velika i Mala Buna, Mraclin, Lazi, Buševec, Ogulinec, Turopolje i Rakitovec te obližnja mjesta uz navedene.

Pozivaju se građani da bez potrebe ne izlaze na ulicu u vrijeme zamagljivanja, a naročito se to odnosi na osjetljivije osobe kod kojih bi preparati koji se koristi mogao izazvati iritaciju dišnih putova. Ukoliko na obuhvaćenom području postoje pčelari koji tamo drže košnice, mole se da pčelama te dane onemoguće izlaz, javljaju iz Eko deratizacije.

 

 

Objava U slučaju lošeg vremena će se zaprašivanje protiv komaraca provesti u ponedjeljak pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Damir, trener olimpijskih pobjednika