Prijava

Vaša prijava

Bogat program “Vidim, čujem i mirišem ljeto” u Vukovini

[]

Prvi vikend u kolovozu i ove je godine rezerviran za pečenike i odličnu zabavu u Vukovini. Ovogodišnji program “Vidim, čujem i mirišem ljeto” u Vukovin donosi dobru zabavu za najmlađe i starije na prostoru dvorišta Alapićeve kurije. Organizatori, udruga “Vukovina u srcu” i ove godine priprema pregršt dobrih vibracija, finih specijaliteta i iznenađenja, filmova, radionica i predstava.

Na programu su tako izložba skulptura Mladena Mikulina, prikaz odora vojnika i izložba replika srednjovjekovnog oružja, radionica izrade cekera od komušine, ulični show Cirk Pozora, plesno pjevačka točka Sara & Kim, kazališna predstava Lisica zna koju izvode članice udruge Vukovina u srcu, filmska večer uz projekciju filma za djecu te nezaobilazno pečenje pečenika i krumpira.

Svoje mjesto naći će i brojni lokalni izlagači koji će za posjetitelje pripremiti domaće kolače i suvenire, štrukle, cekere, medičarske proizvode, proizvode od jagoda, roštilj te pića.

“I ove godine nezaboravan doživljaj u Vukovini. Pečenici, kino predstava, glumačke izvedbe, radionice ili samo -druženje. Tko je bio, neka dođe opet a tko nije, vrijeme je za nove ljetne uspomene iz Vukovine”, pozivaju organizatori u subotu, 6.kolovoza od 18 sati.

Objava Bogat program “Vidim, čujem i mirišem ljeto” u Vukovini pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.