Prijava

Vaša prijava

Gorio pogon tvrtke u Turopolju: Vatrogasci zajedničkim snagama spriječili ogromnu štetu

[]

U četvrtak, 4. kolovoza, je između 17 i 18 sati došlo do požara u pogonu tvrtke Pana energy u Turopolju, za vatrogasce još jedna zahtjevna intervencija.

Na terenu su od 17:40 bili DVD Turopolje s osam vatrogasaca, a u gašenju požara uključili su se vatrogasci Javne Vatrogasne postrojbe Velika Gorica i DVD-a Buševec. Požar je stavljen pod kontrolu te je još jednom izvanrednom i brzom reakcijom spriječena velika šteta.

“U ime tvrtke Pana Energy d.o.o. i u osobno ime, zahvaljujem se Javnoj Vatrogasnoj postrojbi Velika Gorica, DVD Buševec i DVD Turopolje na brzoj reakciji i profesionalizmu. Posebno se zahvaljujem DVD Turopolje na sprječavanju veće štete…”, naveli su iz tvrtke.

Podsjećamo, ove godine je u ožujku došlo do požara u tvrtki Drvoprom kada je također brzom intervencijom spriječena velika materijalna šteta. Vatrogasci Turopolja i dalje su na požarištu u poslovima raskapanja i dogašivanja.

Objava Gorio pogon tvrtke u Turopolju: Vatrogasci zajedničkim snagama spriječili ogromnu štetu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja