Prijava

Vaša prijava

Poslovna zona “Meridian 16” se širi, a grade se i novi objekti

[]

“Poduzetnička zona “Meridian 16” izrasta u pravi poslovni grad.”, navodi gradonačelnik Krešimir Ačkar na svojim društvenim mrežama.

Podsjetimo, u siječnju 2022. otvorio se novi, moderni logističko-distributivni centar u sklopu poslovne zone Meridijan 16. Riječ je o tvrtki cargo-partner koja nudi uslugu međunarodnog i domaćeg prijevoza robe, logistike, špedicije, carinjenja i skladištenja. U novi moderni logistički centar je uloženo preko 4,5 milijuna kuna najsuvremenije opreme i sustava za skladišno poslovanje.

Nakon najvećeg logističkog centra u ovom dijelu države, na području poslovne zone sada se gradi nekoliko novih objekata, a zona se nastavlja i širiti. Velika Gorica se potvrđuje kao jedan od investicijski najdinamičnijih gradova u Republici Hrvatskoj.

Kako je najavila direktorica Ivana Bakunić prošle godine, nakon dovršetka izgradnje svih projekata koji su trenutno planirani očekuje se da će u zoni Meridian 16 biti zaposleno oko 1000-1500 ljudi. Nakon cjelokupnog dovršetka razvoja zone očekuje se da će tamo raditi nekoliko tisuća ljudi. U planu je gradnja i dodatnih sadržaja u samoj zoni poput restorana, caffe bara, fitness centra i tako dalje te gradnja dodatne infrastrukture, kao i uvođenje javnog gradskog prijevoza.

Objava Poslovna zona “Meridian 16” se širi, a grade se i novi objekti pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.