Prijava

Vaša prijava

Vozio Velikom Mlakom s više od dva promila alkohola u krvi, oduzeta mu vozačka

[]

Velikogorička policija kroz vikend je imala pune ruke posla. Provodili su akciju pojačanog nadzora vozila i vozača. Najveći broj prekršaja učinili su vozači koji su koristili mobitel za vrijeme vožnje i vozili pod utjecajem alkohola.

Posebno je zabilježen 50-godišnji muškarac u Velikoj Mlaki koji je vozilom upravljao s više od dva promila. Kako navode iz policije, u nedjelju u 23:12 sati su ga zaustavili u Pavlinskoj ulici. “Nadzorom kod kućnog broja 32 utvrđeno da je upravljao vozilom za vrijeme dok je u organizmu imao prisutnost alkohola u koncentraciji od 2,15 g/kg, umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,00/kg. Istom je privremeno oduzeta vozačka dozvola na rok od 12 sati i naredbom je smješten u prostorije za zadržavanje na rok od 12 sati i protiv istog je podignut Optužni prijedlog redovnim putem pred nadležnim sudom.”, navode iz policije.

Nije bilo privedenih osoba dok su dvije osobe zadržane u prostorijama za zadržavanje do otriježnjenja. Kroz vikend su se dogodile tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Objava Vozio Velikom Mlakom s više od dva promila alkohola u krvi, oduzeta mu vozačka pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.